sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kiitollinen niin paljosta ♥

Olen lukenut viimepäivinä kirjaa nimeltä "Matkalaukkuäidit". Se kertoo naisista, jotka ovat perheensä kanssa olleet lähetystyössä. Uskomatonta lukea kaikista vaikeuksista, sairauksista ja kyyneleistä, kun lopussa jokainen kirjan äideistä kertoo ettei vaihtaisi elämästään mitään pois. Kirjassa on lukuisia kertomuksia siitä kuinka Jeesus on pitänyt huolen vaikeissakin tilanteissa.

Olo on jotenkin hurjan kiitollinen siitä että saa olla lähdössä lähetystyöhön. Aina silloin tällöin joku epäilee että onko meidän suunnitelmissa mitään järkeä. Itselläni on ainakin tällä hetkellä täysi luottamus tulevaisuuteen ja Jumalan huolenpitoon. Olipa kohdemaa sitten mikä tahansa niin saamme luottaa siihen että Jumalan suunnitelma on paras mahdollinen.

Eilen saimme kuulla että Kansanlähetys on virallisesti ottanut meidät lähetystyöntekijöiksi :)) Lähetyskurssi alkaa pian olla ohi ja elokuussa lähdemme Englantiin. Tuntuu että tulevaisuus on niin täynnä kaikkea jännittävää ettei oikein uskalla edes kovin kauas miettiä.


Mostokin ihme CD:ltä laulun sanat jotka soi mielessä nykyään aika usein :)

"Kuljen tien joka annettu on.
Vaikka reitti on tuntemeton,
se on Jeesuksen näyttämä tie.
Tiedän minne se lopulta vie."


maanantai 7. toukokuuta 2012

Mihin minun viikot oikein katoaa??!?

Aika menee niin nopeasti. Hävettää ettei ystäväkirjettä ole (vieläkään!) saatu valmiiksi :( tai se ehti jo kertaalleen olla valmis mutta sitten tuli ns. "pari muuttujaa" ja menikin teksti uusiksi. Plaah, ja samalla katosi myös motivaatio uudelleen kirjoittamiseen

Papualta tuli sähköpostia. Olisivat kuulemma kovasti kiinnostuneita meidän ammattitaidosta. Ne teistä jotka osaa sitä kolmatta kotimaista kieltä eli englantia niin käykääpä lukemassa tämä Computer Hardware Specialist Eikö ole melkolailla Mikon näkönen työ?

:DD "Manages parts inventories and relates to parts vendors" Eli vapaasti suomennettuna huolehtii tiekoneiden varaosien järjestyksestä ja hankinnasta. Mikon käsitys taivaasta on loputon varasto täynnä tietokoneen osia ;) Maanpäälliseen taivaaseen riittäisi varmaan pienempikin varasto varaosia.

Pian on jo kesä ja lähetyskurssin "lähiopetusjakso" loppuu. Miten ihmeessä aika kului niin nopeaa? Tuntuu että ihan vasta alotimma koko kurssin :o?