tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tavallista opiskelijan arkea

Tällä kertaa ei oikeastaan ole mitään valtavia uutisia. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Opiskeluissakin on viime aikoina ollut sellainen sopivan rauhallinen tahti kun viikonloput on saanut olla vapaalla :)) Vapaa-aikaa on kyllä oppinut arvostamaan.  Jos viikonloput on aina tavalla tai toisella "töissä" niin nopeasti iskee väsymys,

Osittain tämä "hiljaisuus" että asiat ei ole paljoakaan edenneet, johtuu omasta saamattomuudesta. On ollut kiva vaan olla kotona, murehtimatta tekemättömistä töistä. Wycliffen kouluhakemukset Englantiin on edelleen tekemättä.. Se ei ole edes iso juttu tehdä, mutta kummasti sitä vaan siirtää ja siirtää niiden hakemusten kirjoittamista aina "huomiseen".

Mulle tuli tänään jännää postia Wycliffestä. Kirjekuori jota ei oltu liimattu kiinni ja joka oli _tyhjä_! Sen kuoren sisältö oli varmaan tipahtanut postin kuljetuksessa pois kun eivät olleet liimanneet kuorta kiinni :( Olikohan se tärkeä kirje? Toivottavasti ei. Varmuuden vuoksi taidan vielä kysellä sähköpostilla Wycliffen toimistolta.

Aina opiskelu ei ole pelkkää tylsää :D
Tässä Peppi ja Merirosvo synttärijuhlissa

2 kommenttia:

marika kirjoitti...

aika hieno kuva!!!!!!!!!!!!!!!! mikko sie näytät kyllä aika pelottavalta! maria sulla on aika kivat letit

Mikko kirjoitti...

Kiitos! :D
Kaveri sanokin, että kun on juhlatilaisuus niin minä pukeudun farkkuihin ja t-paitaan ja sitten kun on naamiaiset niin pukeudun juhlapukuun!