torstai 27. maaliskuuta 2014

ötökkäpizzaa

Tein toissapäivänä pizzaa minun omalla lemppariohjeella. Laitan
pohjataikinaan avokaadoa ja banaania. Täytteenä tonnikalaa, tomaattia ja
persikkaa. Suomessa laittaisin purkkiananasta, mutta täällä ostan
kokonaisen ananaksen torilta. Jostain syystä sita ei oikein tee mieli
laittaa pizzaan. Se on jotenkin liian erilaista. Niimpä korvasin
ananaksen persikalla.

Kun kaadoin osan jauhoista taikinaan, pinnalle nousi kymmenen
jauhokuoriaista. Siitä tiesi heti, että tämä jauhopussi taisi olla oikea
proteiini pommi.. Alan tottua ötökkäruokaan jo sen verran ettei pieni
koppakuoriaispizza tunnu enää missään. Lisäsin taikinaan hieman
siemeniä, jolloin kuoriaisia on mahdotonta erottaa muiden aineksien
joukosta.

Ostin tänään ison köntin krokotiilin lihaa. Tuliskohan siitä hyvää
pizzatäytettä :P Krokotiili on täällä aika halpaa, joten ostan sitä aina
kun vaan mahdollista. Lisäksi ostin jotain kalaa. Olikohan se
barrakudaa.. Krokotiilia olen syönyt usein, mutta paikallisia outoja
kaloja en ole vielä maistanut. Saa nähdä mitä saan siitä aikaan.

Mulla on tänään ikävä ruisleipää, kalakeittoa ja suomalaista rasvatonta
maitoa. Ehkä sitten kun tulee Suomeen on ikävä ötökkäpizzaa ja
krokotiiliä..

Ei kommentteja: