sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Aamuntorkku

Tällä viikolla on ollut hirveän vaikea herätä aamulla aikaisin. Pääsiäisen aikana taisi unirytmi kääntyä hiukan liian myöhäiseksi, mutta tuskin se ihan kokonaan on ongelman syy. Nyt alkaa olla "punaheinän" kukinta-aika ja se on heinäallergikon painajainen.

Syön täällä ympärivuoden allergialääkkeitä, mutta punaheinän aikaan ei lääkkeet tehoa ihan yhtä hyvin kuin muulloin. Parina yönä olen sitten herännyt siihen kun aivastuttaa ja nenää kutittaa niin ettei aivastelulle meinaa tulla loppua ollenkaan. Viime yönä oli kurkku kipeä, ikkuna unohtui illalla raolleen ja heräsin yöllä siihen että paleli aivan kamalasti.

Siiten kun nukkuu huonosti, on äärimmäisen vaikea herätä puolitoista tuntia normaalia aikaisemmin ihan vain sen vuoksi että tarvii mennä torille ostamaan kasvikset ja hedelmät. Tori on auki ma, ke, pe klo 6.30-8.00 ja kun minun pitää olla jo töissä klo 8 niin aikataulu ei juurikaan jätä varaa "torkkunapin painamiseen". Viime viikolla en siis saanut itseäni ylös sängystä yhtenäkään toriaamuna tarpeeksi aikaisin.

Käytännössä kaapeissa ei ole enää oikeastaan mitään tuoretta. Perunat, porkkanat, banaanit, kaikki on loppu. Huomenna on siis pakko olla aamuvirkku ja herätä kuuden aikaan ostoksille.

Meillä on ollut mieluisa vieras. Sirom Romiong tuli käymään Ukarumpassa. Meidät on kutsuttu Burum-Mindik alueelle uuden raamatunkäännöstyön rakennuksen avajaisiin kesäkuussa. Odotamme jo reissua innolla. Tunnemme alueelta jo muutamia ihmisiä ja tiedämme, että hekin odottavat meidän vierailuamme kovasti :)

Tässä videossa on esimakua siitä minkälaisiin bileisiin ollaan menossa. Tämä video on Burum-Mindikin oman kielisen raamatunkäännöksen 18-vuotisjuhlasta, joka pidettiin alku viikosta.


Ei kommentteja: