sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Asiat etenee

Ompas ollut taas aika vauhdikas viikko. Viikonpäivät tahtoo mennä sekasin kun oli lauantainakin koulua. Onneksi tänään on kuitenkin vapaapäivä :)

Etiopiasta tuli sähköpostia! SIL:n toimistolla olisi kuulemma paljonkin tarvetta meidän taidoille :) Nyt vaan sitten aloitetaan neuvottelut siitä miten meille saisi työluvat. Työlupakäytäntö on tiukentunut Etiopiassa, joten se vaatii huolelliset valmistelut. Meillä on kyllä vahva usko siihen että asiat järjestyy parhain päin.

Etiopiasta ehdotettiin että olisi hyvä ehkä käydä jotain muutakin Wycliffen koulutusta kuin pelkkä LACA. Se vähän jännittää että mitähän se "jotain muuta" mahtaa olla ja kuinka pitkään. Halu olisi jo lähteä Etiopiaan ja toivon että ei tarvitsisi lähtöä viivästyttää kovin paljoa. Toinen asia on sitten tietysti raha. Wycliffen kurssit on melko arvokkaita.

Varsinaista tietotekniikka-alan Wycliffe koulutusta on vain Amerikassa ja se tuntuu olevan aivan maailman äärissä. Ajatus Amerikkaan lähtemisestä ei tunnu kovin hauskalta. Ehkäpä siihen Englannissa suoritettavaan LACA koulutukseen saisi ympättyä jotain muuta tarpeellista. Toinen vaihtoehto on että mennään tekemään toinen keikka Englantiin sitten joskus LACAn jälkeen.

Kuvassa Mikko Etiopiassa järjestämässä 
tietokoneita meidän atk-kurssia varten.

4 kommenttia:

Rene kirjoitti...

Lepopäivä tekee hyvää... Aikas mielenkiintoista jos pitää/saa lähteä amerikkaan asti opettelemaan tietokoneiden käyttöä. :)

Maria kirjoitti...

No ei ehkä ihan käyttöä opiskelemaan :D Ne on kai siellä Amerikassa keskittyny enemmän ohjelmistokehitykseen. Toisaalta kun ohjelmistokehitys ei kuitenkaan ole se mitä me Etiopiassa tehtäis nii ehkä se koulutus pystyttäis järjestämään jotenki toisella tavalla.

Mahdollisesti voitais tehdä toinen reissu Englantiin ja opiskella Raamatunkääntämisessä käytettävät työkalut internetin kautta..

marika kirjoitti...

pitääko teijän mennä amerikkaan? huh kuinka kauas!!!!no toisaalta ei sillä oo silleesti väliä ko en mie kuitenkaan nää sua sinä aikana :((((

Maria kirjoitti...

Ihana Marika ♥ Melko epätodennäköistä että pitäisi Amerikkaan asti mennä. Tottahan se on että sitte meei nahdä pitkään aikaan kun mie menen Etiopiaan, mutta ei me sinne kumminkaan ikuisiksi ajoiksi mennä :) Ja sie saat paljon kirjeitä Afrikasta :D

t. Isosisko :)