lauantai 8. syyskuuta 2012

Uimaan!

Olipa pitkä kouluviikko. Päiviä ei ollu sen enempää ko ennenkään, mutta kun yrittää yhtä aikaa keskittyä sekä fonetiikkaan että uuden kielen oppimiseen niin läksyjä saa pakertaa ihan kiitettävästi.

Uusien kielten suhteen on kyllä tulostakin syntynyt. Sanavarasto on viikon jälkeen (8 oppituntia) jo varmaan noin 80 sanaa ja pienet lauseetkin alkaa pikkuhiljaa muodostua. Täällä kielenoppiminen tuntuu olevan aika tehokasta ja vauhdikasta. Tosin huono puoli on se että vapaa-aika on kyllä kutistunut minimiin. Sen jälkeen kun on saanut läksyt tehtyä, ei jaksa kuin kaatua sänkyyn ja nukahtaa :)

Nyt on ollu ihanan aurinkoisia päiviä ja koulun uima-allas on ollu ahkerassa käytössä. Vesi on 20 asteista ja silti suurinosa ei uskalla tulla uimaan, kun vesi on niin "kylmää". Mikkokin vaikka onkin vilukissa uskalsi urheasti käydä vähän uimassa. Maria on ottanu kaiken irti ilmaisesta uintimahdollisuudesta ja räpiköi vedessä tuntikaupalla.

Ajatukset alkaa yhä enemmän olla Papualla.. Täällä Wycliffe centerissä asuu tällä hetkellä pariskunta joka on ollut pitkään työssä Papualla ja tarkoituksena olisi mennä joku päivä vähän haastattelemaan heitä. Onkohan meidän koti ensi vuonna Ukarumpassa.. :)


Video pätkä uima-altaalta :D

Maria ja pikku-ankka uimassa

Ankka ei oikein osannu uida..

Ei hätää Maria pelastaa ankan :)


Mikko testaa Marian aurinkolaseja


1 kommentti:

marika kirjoitti...

olipa hieno video!