sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

3 päivää!

Ompa ollut kiireinen viikko. Ollaan taas vaihteeksi Oulussa. Alkuviikosta kiersimme ahkerasti Haukiputaan ja Tuiran seurakuntien lähetystilaisuuksissa. Lähettävien seurakuntien tuki ja rukoukset rohkaisevat kovasti. On ollut todella ilo käydä seurakunnissa ja nähdä ihmisiä, joiden rukoukset tulevat kannattelemaan meitä hyvinä hetkinä ja vaikeina hetkinä.

On aika sanoa viimeiset heipat ystäville ja sukulaisille vielä ennen lähtöä. Onneksi nykyään voi pitää yhteyttä netin kautta. Katsottiin toissapäivänä siskon kanssa vanhoja valokuvia ja muisteltiin menneitä. Luotan siihen, että tulevat kolme vuotta kuluvat nopeasti ja vaikka ikävä varmasti tulee, niin siitä selvitään. Taivaan Isä pitäköön huolta rakkaistamme täällä Suomessa

Meillä on Ukarumpassa uusi koti odottamassa, tavarat on pakattu ja paperityöt valmiina. Keskiviikkona astumme lentokoneeseen ja matka kohti tuntematonta alkaa. Tätä hetkeä on valmisteltu pitkään ja nyt ollaan sitten ihan oikeasti lähdössä. Ei sitä ehkä ymmärrä ennen kuin lentokone oikeasti laskeutuu Ukarumpaan.

   Näin mekin laskeudumme ensi perjantaina Ukarumpaan

Ei kommentteja: