sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

2,5 viikkoa lähtöön

PUG:aan lähtö alkaa olla _todella_ lähellä. Kaikki on oikeastaan valmiina. Nyt vain odotellaan. Kieliopinnot eivät ole edenneet kovin vauhdikkaasti, mutta onhan tässä vielä aikaa :) Hassua ajatella, että sitten meneekin 3 vuotta PUG:ssa. Isoja elämän muutoksia edessä.

Voi olla, että ennen lähtöä teemme vielä yhden reissun Oulun suuntaan. Haukiputaan ja Tuiran seurakunnat ovat piakkoin tekemässä päätöksen siitä ottavatko meidät nimikkolähetikseen. Olisi kyllä kiva ehtiä vielä käymään Oulussa.

Viikon kuluttua pitää aloittaa malaria lääkitys. Ukarumpassa ei ole kovin paljoa malariahyttysiä, mutta näin alkuun emme ota riskejä, vaikka sillä alueella malarian todennäköisyys onkin aika pieni. Viidakkokoulutus Madangissa on Malaria herkkää aluetta ja siellä lääkitys on todella tarpeellinen.

Mikko söi vahingossa vanhentunutta mysliä, jossa oli varmaan sata pientä koppakuoriaisen näköistä ötökkää :D Kuulemma maistui hiukan oudolle ja oli aika rapeaa. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun Mikko syö ötököitä. Ehkä erikoisia makuelämyksiä tulee lisää sitten viidakkojakson aikana.

                   Youtube video Papua-Uuden-Guinean luonnosta ja kulttuurista

Ei kommentteja: