torstai 14. marraskuuta 2013

Matokuurilla Nobnobissa

Ompa soma olla taas nettiyhteyden päässä ja lukea sähköposteja, tavallista postia, facebookkia. Viidakkojaksoon nyt ohitse. Olo on väsynyt. Ihmeellistä kuinka paljon suihku ja puhtaat vaatteet vaikuttavat koko mielialaan. Väsyttää enkä jaksa nyt kirjottaa pitkästi. Minulla olisi miljoona tarinaa, mutta kerron ne myöhemmin.

Minulla on edelleen kova yskä. Huomenna menen käymään lääkärissä, jos vaikka saisi kortisonisuihkeen astmalääkkeen ja yskänlääkkeen seuraksi. Huomenna alkaa myös matolääkekuuri.  Näillä eväillä eteenpäin ;)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät lähettimme Maria ja Mikko, lämmin kiitos lähettämstänne videoklipistä. Se alkoi hyvin persoonallisella tervehdyksellä "Hyvät jämijärveläiset..." Tutustuimme myös teidän blogisivustoonne. Aikamoisissa olosuhteissa elätte! Toivotamme teille voimia ja rukoilemme teidän puolestanne.

Lämpimin ajatuksin ja teitä siunaten,
Jämijärven seurakunnan lähetysillan väki, 14.11. 2013

Susanna kirjoitti...

Hei!

Löysin blogiinne SEKLin sivujen kautta ja olen lukenut sitä innolla. Teiltä ei sisua ja rohkeutta puutu, kun helteen, torakoiden ja matojen kanssa taistelette! Nostan hattua! Olen itse perheeni kanssa lähetystyössä Siperiassa, ja teidän kokemustenne jälkeen monet asiat saavat aivan toisenlaiset mittasuhteet...elämä täällä on suorastaan unettavan helppoa, vaikka Viholline toki vastustaa siinä missä muuallakin. Siunausta jokaiselle askeleelle!toivottaa Susanna Melanen

Maria kirjoitti...

Susanna, täytyy myöntää, että oikein huonoina päivinä tulee ehkä joskus huokastua Jumalalle, että onko se nyt _ihan_ varma että mulla riittää henkinen kantti tämän maan haasteisiin. Onneksi heti alusta alkaen johdatus oli niin selvää, että voi olla varma olevansa oikeassa paikassa, vaikkei aina ihan niin helppoa olisikaan.