torstai 12. joulukuuta 2013

Uusi ystäväkirje!

Tässäpä  olisi taas uunituore ystäväkirje


Tulostettava pdf löytyy täältä
pdf:n kuvat näyttävät nettiselaimessa hiukan kummalliselta, mutta kun sen dokumentin lataa koneelle niin kuvat näkyvät taas oikein :)


1 kommentti:

Katjamaria kirjoitti...

Hei Maria ja Mikko! Olen lukenut blogianne tutustuakseni PNG:hen paremmin, olemme nimittäin mieheni kanssa lähdössä 60 päiväksi kesäkuussa 2014 Port Moresbyyn ja tietoa löytyy kovin vähän netistä, varsinkin matkustajien kommentteja. Mieheni tekee gradun ja harjoittelun kristilisessä koulussa ja samalla ajanjakso toimii meille lähetysharjoitteluna. Haluan vain rohkaista teitä ja kiittää blogistanne, tätä on valaisevaa lukea, vaikkei me ihan samoille asuinseuduille asetutakaan. Paljon kysymyksiä ja pelkojakin matkaan liittyy, varsinkin kun mitään kovin positiivisia uutisia PNG:sta ei kovin usein kuule. Toivottavasti teillä on mennyt kaikki turvallisesti!

Jos joskus löydätte aikaa ja kiinnostusta vastata, olisin erittäin kiinnostunut esittämään vaikka sähköpostitse muutamia huolenaiheita ja kysymyksiä PNG:sta (osoitteeni on katjamarian (at) gmail.com) Siunausta työhönne siellä :) Terveisin, Katja