maanantai 12. helmikuuta 2018

Me muutetaan (mutta ei Papualle)!

Asiat on viimeisen viikon aikana muuttuneet todella paljon. Se on nyt varmaa, että jäämme Suomeen tämän vuoden loppuun. Päätös oli työnantajan (SEKL) tekemä, mutta kyllä me koetaan että se on tähän hetkeen ihan hyvä asia. Nyt voi rauhassa kuntouttaa selkää (joka on muuten edelleen tosi kipeä) ja samalla meillä on selkeä tavoite ensi vuodelle. Ehkä vaikeinta kotimaanjaksossa on ollut se ettei lähtöpäivän suhteen ole oikein mitään varmaa. Nyt varmaa on ainakin se että olemme Suomessa joulukuun loppuun.

Muutamme Ryttylään todennäköisesti huhtikuun alussa. Siellä sijaitsee SEKL:n päätoimisto ja KL-opisto, niin työtehtävät on helpompi järjestää. Tulemme jatkossakin myös tekemään vierailuja meidän lähettäviin seurakuntiin. Etenkin syksyllä 2018.

Me tarvitsemme siis uudet pitkäaikaiset vuokralaiset meidän Ukarumpan taloon. Sekä uudet sijaisperheet koiralle ja kissalle. Tavallaan harmittaa, että me ei itse päästä asumaan meidän kotiin Papua-Uudessa-Guineassa, mutta samaan aikaan tuntuu että tämä on kuitenkin tähän hetkeen ihan oikea päätös. Pitää vain taas asennoitua siihen, että aina asiat ei mene ihan oman suunnitelma mukaan.

-----------------------
It is now official. We won't return to PNG this year. The decision was made by our mission organization (FLM), but we agree that it might be wise to stay in Finland for a while longer. We are looking forward for January 2019 for our next "back to PNG"-date. We miss our Ukarumpa home and friends but also feel that this situation is not a surprise to God.

Ei kommentteja: