keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Elämä on yhtä juhlaa..

Wycliffe Raamatunkääntäjät 40v - haaste keräys
Viime viikonloppuna juhlittiin Wycliffe Raamatunkääntäjät järjestön 40v. synttärijuhlia Tampereella. Oli ihmeellistä kuulla lähetystyöntekijöiden kertomuksia ja nähdä kaikki ne Raamatut, joita suomalaiset ovat olleet mukana kääntämässä. Harmi, ettei ollut aikaa jutella kaikkien ihanien ihmisten kanssa, mutta jotenkin alan jo huomata mitä tarkoittaa Wycliffe-perhe. Oli hauska pitkästä aikaa myös pukea lapinpuku päälle juhlan kunniaksi :)

Niin ja onhan minullakin tänään synttärit :) 30 vuotta tuli täyteen. Meinasin unohtaa koko homman, kun olen nyt leirillä. Ryttylässä on tänään Junnujen Kesä -leirin viimeinen leiripäivä. Leiriläisiä on 150 ja siihen vielä lisäksi kymmeniä vastuunkantajia, joten täällä on aikamoista hulinaa. Olen ihastellut miten monenlaisia lahjakkuuksia täällä leirillä on, tanssijoita, valokuvaajia, leipojia, askartelijoita ja monta muuta. Lapset ovat tosi innoissaan mukana kaikissa leirijutuissa. Toivottavasti ensi kesänä järjestetään junnujen kesä vielä entistä suurempana leirinä.

Kohta on juhannus ja Maria lähtee kohti Oulua ja Kellonkartanon juhannusjuhlia. On ihana nähdä taas kaikkia tuttuja ihmisiä Oulussa. Heti juhannuksen jälkeen alkaakin jo Raamattuloma Ryttylässä. Sen jälkeen on pian jo Kansanlähetyspäivät Pieksämäellä. Joten monta juhlaa riittää vielä tulevillekin viikoille.

Se ystävä josta kerroin viime blogikirjoituksessani, on nyt himpun verran paremmassa kunnossa. Tilanne on vakaa, mutta ei ole varsinaisesti kunnolla herännyt vielä tajuttomuudesta. On vaikea suhtautua siihen että paraneminen tapahtuu niin hurjan hitaasti..


1 kommentti:

Satu.V kirjoitti...

Onnea synttärisankarille! Ihana kakkukuva. Ylipaljon siunausta kaikkeen tulemiseen ja menemiseen.