lauantai 20. lokakuuta 2012

Viikon kuluttua kotiin ♥ jeee ♥

Pian on kolme kuukautta vierähtänyt (vai oliko se 2,5 kk?) en enää edes muista milloin me tänne tultiin. Kurssit täällä Wycliffe Centerissä on olleet hyviä ja kannatti viettää jakso Englannissa.

Luulen, että asioista joita täällä on käyty tulee olemaan ihan oikeasti hyötyä meidän tulevien työtehtävien kannalta Papua-Uudessa-Guineassa. Osittain ehkä jopa harmittaa, että joudumme lähtemään täältä kesken ART kurssin, kun kaikki muut jäävät vielä jatkamaan. Toisaalta on ihana nähdä uusia ja vanhoja opiskelijoita taas Ryttylän Kansanlähetysopistossa.

Mikolla tuli hammas kipeäksi. Siihen hampaaseen oli joskus vuosia sitten tehty juurihoito ja periaatteessa sen ei olisi pitänyt enää aiheuttaa ongelmia. Kipu oli sen verran paha, että ei pystynyt odottamaan Suomeen paluuta, vaan piti varata hammaslääkärille aika West Wycombeen.

Niinhän siinä sitten kävi, että sen hampaan juurihoito oli epäonnistunut, koska hampaan juuri ei ollut tarpeeksi suora. Nyt se juuri oli sitten aiheuttanut tulehduksen ja siihen tarvittiin antibioottikuuri. Hammasta ei enää voinut pelastaa, joten se oli pakko ottaa pois. Nyt Mikko on sitten yhden hampaan köyhempi. Olipahan sittenkin käyttöä sille Eurooppalaiselle sairasvakuutuskortille :)



Suunnittelen perjantaiksi Suomi-iltaa opiskelukavereille. Se on meidän viimeinen ilta täällä ja jotain kivaa täytyy kehittää.. Suomi-ruoan tekiminen ei taida onnistua. Olen aivan onneton kokki, mutta ehkä jotain muuta kivaa. Onko ideoita? Mitä Suomi-juttua voisi järjestää ulkomaalaisille kavereille?

1 kommentti:

Eloterapia kirjoitti...

Tervetuloa taas Suomessa käymään!