tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kadonneen sähkopostin metsästäjät

Olinkin jo hiukan ihmetellyt kuinka paljon Suomesta tulevan sähköpostin määrä vähentyi heti kun pääsimme tänne PUG:aan. Nyt onkin selvinnyt, että minun sekl.fi osoitteen postit ovat kaikki kadoksissa viimeisen kahden kuukauden ajalta. Eli jos olet laittanut minulle sähkpostia ja et ole saanut vastausta niin kannattaa laittaa viestiä uudelleen. On melko todennäkoistä, että en ole kyseistä viestiä koskaan postiini saanut. Nyt sähköpostin pitäisi olla kunnossa ja kaikkien viestien tulla perille. Pitäisi varmaan alkaa seuraavaksi etsimään niitä viestejä, jotka ovat joutuneet hukkaan.

Sähköpostia tykkään saada paljon.Jopa siinä mittakaavassa, että olen tilannut sähköpostilla kaikenlaisia uutiskirjeitä, että olisi sitten mahdollisimman paljon luettavaa. Mikko arvostaa enemmän tyhjää sähkopostilaatikkoa ja koska meillä on täällä yhteinen osoite, niin Mikko parka ei halua edes avata sähkopostia sieltä tulvivan viestivyöryn vuoksi

Ai niin, Mikolla on uusi lelu. Se on niin hassua. Suomessa en olisi koskaan uskonut, että Mikko haluaisi joskus hankkia Applen tuotteita. Vannoutuneena Linux-käyttäjänä Mikko on aina ollut sitä mieltä, ettei kannata maksaa ylihintaisista tuotteista :D No, nyt meillä asuu sitten käytetty vuoden 2008 MacBook :D Virallinen syy laitteen hankintaan oli se, että Mikon työpaikalla tulee vastaan paljon applen käyttäjiä ja on helpompi auttaa, jos osaa itse paremmin Applen sielun maisemaa. Ihan mielissään se on nyt sitten uutta läppäriä tutkinut. Mikon saa helposti iloseksi. Tarvii vain antaa tietokone ja heti maailma on paljon parempi paikka asua :D

Tänään on alakoulun lukuvuoden päättäjäiset. Opettajilla on nyyttäriperiaatteella yhteinen lounas. Leivoin porkkanakakun, jossa on niin paljon rasvaa ja sokeria, että se ei voi olla muuta kuin hyvää Huomenna pitää varmaan leipoa uusi kakku, koska minulla on synttärit torstaina :)) 31-v kai sitä pitää vähän juhlistaa.

Jännää miten minun tunne-elämä tuntuu kulkevan täällä ääripäästä toiseen. Eilen oli jotenkin hankalaa. kaikki tuntui vaikealta, tyoläältä, hitaalta ja ankealta. Tänään on taas se toinen ääripää. Kaikki on ihanaa, helppoa ja kaikin puolin mukavaa Kai tämä on vielä jotain kulttuurishokin jälkimaininkeja, joka tasaantuu sitten ajan kanssa (toivottavasti).

Ei kommentteja: