lauantai 8. kesäkuuta 2013

Uneton, mutta onnellinen

Unirytmi pääsi kääntymään vähän väärinpäin. Valvoin eilen illalla liian myöhään ja sitten heräsin aamuyöstä murtohälyttimen ääneen. Naapurirakennuksen hälytinjärjestelmä on hiukan yli-innokas ja tekee aina silloin tällöin vääriä hälytyksiä. Viime yön unet jäi sitten hiukan reiluun 4 tuntiin. Tänään illalla nukahdin liian aikasin ja nyt kahden tunnin päiväunien jälkeen saattaa olla yö jo pitkällä ennen kuin uni tulee. Nyt on siis hyvä aika kirjotella blogia ja lukea kirjoja :)

Olen saanut viime päivinä jutella skypellä paljon Suomeen. On se aika ihmeellistä voida jutella perheenjäsenten ja ystävien kanssa täältä kaukaa. Välimatkaa on puolikas maapallo, mutta kun skypen avaa, tuntuu kuin olisi silti ihan lähellä. On hyvä olla, kun saa kuulla läheisten ihmisten ääntä kaukaa Suomesta. Ikävä väistyy ja olo on onnellinen monta päivää :)

Meillä on kiinteä sähköpostimaksu ja sen vuoksi kirjoitan blogia ja facebookkia sähköpostin kautta. Muu nettilasku koostuukin sitten oikeastaan lähes kokonaan skypen käytöstä. Facebook on muodostunut täällä vielä paljon tärkeämmäksi kommunikoinnin välineeksi, kuin kotimaassa. Videoiden ja kuvien lataaminen täällä ei oikein onnistu, mutta ei niitä oikeastaan niin paljoa kaipaakaan.

On joitain asioita, joita kyllä kaipaan suomesta. Suomalaista musiikkia ehkä olisi voinut ottaa enemmänkin mukaan ja salmiakkia.. Ostin lentokoneessa ison rasian salmiakkia ja vaikka olen yrittänyt syödä niitä säästeliäästi, niin rasia alkaa olla tyhjä. Olisi pitänyt syödä niitä vielä säästeliäämmin, mutta nyt se on myöhäistä.

Eipä olisi ensimmäisten viikkojen alkushokissa arvannut, että kuukauden kuluttua olo voisi olla näin onnellinen ja jotenkin rauhallinen. Kiitos kaikista rukouksista <3

Psalmi 34:8 "Katsokaa, nähkää omin silmin! Maistakaa, katsokaa Herran hyvyyttä! Onnellinen se, joka turvaa häneen".

Ei kommentteja: