keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mikko korjaa kaiken

Ei varmaan tule monellekaan yllätyksenä että sekä minun että Mikon työ täällä Papualla on aivan kuin just meitä varten suunniteltu :) Jos saisi valita minkä tahansa työn niin tämä on juuri sitä. Takaisin töihin pääseminen oli yksi iso asia jota ikävöimme suomiloman aikana kovasti.

Mikolla pojekteja riittää. Eikä pelkästään työaikana, vaan koneita kulkeutuu myös meille kotiin korjattavaksi vähän väliä. Työ ja harrastus kun ovat aika pitkälti sama asia Mikon kohdalla. Tänään Mikko korjasi ilta puhteeksi yhden television. Taisimme molemmat olla aika skeptisiä sen suhteen, että voiko kärähtäneestä telkkarista tulla enää mitään, mutta niin se vaan lähti toimimaan kun Mikko vaihtoi muutaman komponentin.

Loppu viikosta jään muutamaksi päiväksi yksin kotiin, kun Mikko lähtee työmatkalle Madangiin. Onneksi saan yöksi Grommit-koiran kaveriksi. Grommitin omistajat muuttavat takaisin kotimaahansa, joten heinäkuusta lähtien Grommitista tulee minun koira <3! Tykkään.

Mikon työkuvioihin tulee pieni muutos, kun siitä tulee (kai) piakkoin "telephone manager" eli jonkinlainen puhelin juttujen korjaaja. Johtotehtäviin tuli heti ylennys ;) No, se on vain väliaikainen ylennys, kun kyseisen pestin omistaja lähtee kotimaan jaksolle.

Koululaiset ovat nyt lomalla, joten minulla on aikaa suunnitella seuraavan jakson oppitunteja. Täällä on minun poissaollessa ollut niin kova pula opettajista, että koulupäivää on pitänyt lyhentää, koska ei yksinkertaisesti riitä opettajia kaikkeen mihin tarvittaisiin. Työntekijäpula on kova, ei pelkästään koululla, mutta myös taloustoimistossa. On ihana olla takaisin Papualla, omassa kodissa ja työpaikassa <3

Mikko korjaa (tai ainakin purkaa) ihan mitä vaan. Sekä töissä että kotona :)

Ei kommentteja: