keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Takaisin Papualle!!

Ilolla ilmoitan että Maria on palannut takaisin blogin kirjoittamisen pariin. Vietimme reilut 4kk Suomessa. Ei todellakaan sellainen lomajakso jota olin Papualla ollessa kuvitellut. Suomen jakso oli monella tapaa raskas, vaikka siihen kuului myös ilonaiheitakin. Voimavaroja ei riittänyt blogin pitämiseen, joten pidin hiukan taukoa.

Lokakuussa lähdimme äkkilähdöllä Suomeen, kun isäni oli vakavasti sairaana. Ehdimme Suomeen ja saimme olla isäni vierellä hänen viimeiset viikot. Sen jälkeen oli isäni hautajaiset ja joulun pyhinä kiersimme sukulaisten luona. Yrittäen lyhyessä ajassa nähdä niin monia kuin mahdollista.

Tammi- ja helmikuun aikana kiersimme lähettäviä seurakuntia, Harjavalta, Jämijärvi, Ylitornio, Kittilä, Muonio, Enontekiö, Karjasilta, Tuira, Haukipudas ja Simo. Oli ihana käydä kertomassa raamatunkäännöstyöstä ja Papua-Uudesta-Guineasta. Kilometrejä kiertyi auton mittariin yli 3000.

Nyt kirjoitan tätä viestiä Singaporen lentokentällä. Perjantaina saavumme takaisin ihanaan pikku kotiimme Ukarumpassa. Olo on yhtäaikaa ylitsevuotavan onnellinen, mutta myös haikea. Niin paljon rakkaita ihmisiä jäi taas Suomeen. Monia rakkaita en ehtinyt nähdä niin usein kuin mitä olisin toivonut.

Maria, Mikko ja Donkki-aasi Singaporen lentokentällä matkalla kohti Papua-Uutta-Guineaa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!Turvallista ja siunattua matkan jatkoa sekä Jumalan johdattamaa asettumista työkenttänne kuvioihin!
t. Pekkarisen Leena

Jen kirjoitti...

Hienoa, että pääsette palaamaan!

Tänään, kun katsoo aikaa taaksepäin, kaikkia niitä kysymyksiä, pelon ja epätoivon(kin) hetkiä, on syytä pistää merkille, tässä olen ja tästä jatkan. Minä selvisin. Minä selviän.

MikaT kirjoitti...

Oli kiva nähdä teitä! Olkaa siunattuja ja siunaukseksi!
t. MikaT

Anonyymi kirjoitti...

Oli niiin ihanaa kun kävitte :-) t. Salmelan poppoo