lauantai 18. elokuuta 2012

Lauantain kuulumisia

Huomenna eli sunnuntaina tulee viikko täyteen Englannissa asumista :) Päivät vilahtavat ohi niin nopeaa. Tänään on ollut kuuma päivä varmasti yli 30 astetta ja huomiseksi säätiedotus lupaa samanlaista säätä. Pieni päänsärky kertoo siitä että taisin unohtaa juoda tarpeeksi vettä kun oli kuumempi kuin normaalisti.

Maria kävi tänään High Wycombessa kiertelemässä kauppoja. High Wycombe on lähin kaupunki, jonne menee bussilla noin 15min. Marialla jännitti paluumatka bussilla, kun piti yrittää muistaa jäädä oikealla pysäkillä pois. No ei se ihan täydellisesti mennyt kun ensin bussi oli myöhässä ja sitten tuli jäätyä pois yhtä pysäkkiä liian aikaisin. Loppumatka pitikin juosta että ehtii koululle ruokailuun. Kovin isoja ostoksia ei tullut kaupungilta hankittua mutta oli ihan kiva reissu.

Sillä välin Mikko kävi kävelyllä läheisellä luontopolulla. Polku oli käytännössä mudassa kahlaamista, mutta tuli silti muutamia hyviä luontokuvia. Mikko on innostunut pelaamaan lentopalloa ja nyt sillä on sitten musta isovarvas. Hyvä syöksy pallon perään aiheutti jonkinlaisen venähdyksen ja todella komean mustelman varpaaseen. Ehkä nyt on parempi pitää hiukan taukoa lentopallosta.

Huomenna menemme testaamaan minkälainen jumalanpalvelus on High Wycomben anglikaanikirkossa. Jumalanpalveluksia täällä on useita joista voi valita itselle sopivimman. Kolmeen kirkkoon on koululta kuljetus ja useita muita jumiksia on kävelymatkan päässä.

Tässä vielä Mikon ottamia kuvia :)













Ei kommentteja: