perjantai 10. elokuuta 2012

Pakkauspaniikki

No nyt on myönnettävä että pienehkö paniikki alkaa jo iskeä. Talo on melko sekasin ja pää on vielä enemmän sekasin. Käyn mielessäni läpi listaa asioista, jotka ehdottomasti pitää hoitaa mahdollisimman pian.

Suurimman osan tärkeistä jutuista saimme tänään kyllä jo hoidettua, mutta pakkaus on vielä niin sanotusti "vaiheessa" ja osittain myös siivous. Onneksi Mikon äiti Saara oli meitä auttamassa. Hiukan myös lohduttaa ajatus että pian ollaan lentokoneessa ja sitten ei enää ole väliä jäikö jotain kenties tekemättä.

Asioita ei helpota se että nyt on lähettipäivät joissa meidän pitäisi olla mukana. Tosin käytännössä tästä mylläkän keskeltä ei kyllä pysty lähtemään ja vaikka lähtisikin niin on vaikea keskittyä kuuntelemaan puheita kun ajatukset on täysin lähtövalmisteluissa. Päivän opetus: jos olet muuttamassa niin se on kokopäivätyötä. Aikaa ei jää muille tärkeille asioille..

Mistä ihmeestä sen voi tietää että mitä kaikkea pitäisi ottaa mukaan? Toisaalta tämä on onneksi vasta "harjoituskierros". Oikea tosi pakkaaminen alkaa vasta ensi vuoden puolella, kun lähdemme sitte oikeasti lähetystyöhön.

Pakkausta pakkausta..

Ei kommentteja: