keskiviikko 8. elokuuta 2012

Opiskelut jatkuvat taas

Tänään oli kyllä ilmassa jo melkein syksyn tuntua. Tuuli puhalsi niin kylmästi että melkein saa jo lämmintä vaatetta hakea esille. Kesä tuntuu olevan jo kaukana poissa, mutta kun lomatkin on ohi niin saa se syksy vaikka jo tullakin :) 

Meillä kävi kesällä paljon vieraita ja monenlaista ehdimme tehdä ja kokea. Maria kävi mm. 30 km vaelluksen Nuuksion kansallispuistossa sekä testaamassa mökkeilyä Vaasassa. Mikko vietti kesää enemmän kotona erilaisten tietokone projektien kanssa. Loma oli hyvä ja rentouttava. Nyt jaksaa taas hyvillä mielin jatkaa opiskelua.

Tänään oli syyskauden ensimmäinen koulupäivä. Aamupäivän aiheena oli trooppiset taudit ja kyllä siinä helposti ainakin luulotaudin saa kun kaydään läpi erilaisia matoja, loisia, viruksia ja muita sairauksia. Etiopian ajalta meillä on joitain kokemuksia ameebasta ja muutamasta muusta trooppisesta taudista. Kai se on vähän niin että kaikkeen tottuu ja ne taudit jotka Suomessa kuulostavat aivan järkyttäviltä eivät sitten paikan päällä välttämättä ole enää niin kovin pelottavia.

Vielä muutama päivä ja sitten lähdemme kohti Englantia :) Maanantaina aloitamme opiskelut Wycliffe Raamatunkääntäjien koulussa Lontoon lähellä Horsley's Greenissä. Tuntuu että miljoona asiaa pitää vielä ehtiä hoitaa ennen lähtöä, mutta aikaa on kyllä kovin vähän. Voi olla että pakkaaminen jää aika viime tippaan. Stressiä ja paniikkia ei ole (vielä) mutta saattaa olla että nekin ehditään tässä vielä ennen lähtöä kokea.

Pian matkaamme kohti Lontoota :)

Tällä hetkellä mieli on iloinen ja kiitollinen. On ihana lähteä opiskelemaan Englantiin ja jännityksellä jäämme odottamaan kuulumisia siitä mikä meidän tuleva työkenttämme on. Syksyn kuluessa pitäisi ehkä jo jotain päätöksiä tulla suuntaan tai toiseen.

Ei kommentteja: