keskiviikko 19. elokuuta 2015

Blogi päivittyy jatkossa kaksi kertaa viikossa

Mulla on niin paljon asoita joista haluaisin kirjoittaa. Jostain syystä viime aikoina blogin päivitys on jäänyt aika vähälle. Siihen tulee nyt muutos. Jatkossa kirjoitan viikon tekstit valmiiksi ja blogi päivittyy automaattisesti joka keskiviikko ja sunnuntai klo 18.

Automaattinen päivitys helpottaa minua, kun ei tarvitse aina miettiä että paljonko se aikaero nyt onkaan.. Sitten odotan, että Suomessa on iltapäivä niin täällä onkin jo liian myöhä. Liian usein blogittaminen jää sen vuoksi että ensin odotin sopivaa kellonaikaa julkaisua varten, mutta nukahdinkin kesken kirjoittamisen.

Viime päivät olen yrittänyt pinnistellä saadakseni uuden ystäväkirjeen julkaistua. Ystis on melkein valmis. Uskomatonta kuinka iso työ kirjeen julkaisemisessa on. Tuntuu että vaikka oikolukisi sata kertaa niin aina löytyy jotain korjattavaa. Blogin suhteen en ole ihan niin tarkka.

Ystäväkirje on venynyt ja venynyt.. Johtuu paljolti siitä, että isän kuolemasta on ollut aika vaikea kirjoittaa. Kyynelittä en ystistä nytkään saanut kirjoitettua, mutta ehkä se ei haittaa. Pakkohan surun on jotenkin tulla pois ja kyyneleet on siihen tarkoitettu.

Tavoitteena on saada uudet kirjeemme lähetettyä perjantaina. Kirje on nyt paljon tavallista pitempi, kun on niin paljon asioita joista haluan kertoa. Onneksi ihana lähettisihteerimme Minna hoitaa paperiversioiden postituksen <3 Tulisi kalliiksi täältä lähetellä kirjeitä Suomeen. Postimerkit on yllättävän kalliita ihan tavalliseen korttiinkin.

Ennen sähköpostin aikaa Ukarumpa oli koko Papua-Uuden-Guinean suurin kirjepostin lähetyspiste. Lähetystyöntekijöiden kirjeet lähtivät ympäri maailmaa meidän pienestä postikonttorista. Nykyään valtaosa lähetystyöntekijöiden kirjeistä menee sähköpostilla.

Mie kyllä tykkään kirjottaa kuulumisia sekä blogin että ystäväkirjeen kautta, mutta ei ne kirjeet ihan helpolla valmistu. Useimmiten siihen kuluu helposti kolme päivää kun kirjoittaa, valitsee kuvia ja tekee kirjeestä sekä paperi- että sähköpostiversiot.

Eli jatkossa kurkista Vuormien blogipäivitykset joka viikko keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18 :)


Ei kommentteja: