torstai 9. toukokuuta 2013

Jääkaappi meni rikki :(

Toissapäivänä hajosi jääkaappi. Illalla huomasin, että pakastelokeron tavarat on kaikki aivan sulana. Onneksi tavaraa ei meinnyt ihan järjettömästi hukkaan. Täällä toimiva jääkaappi ja pakastin on todella tärkeä, koska ruoka on hirmu kallista ja lämpimässä kaikki pilaantuu niin nopeasti.

Viime blogissa oli kuva Mikosta sipulin leikkaajana. Teimme viime viikolla hienoja sipulikuutioita pakkaseen ja kun pakastin rikkoontui niin kaikki sipulit piti heittää roskiin (usean tunnin työ meni hukkaan). Lihaakin meni pilalle noin 20e arvosta. Onneksi oli ehditty kuitenkin syödä aika iso osa pakastimen ruoista, mutta kyllä se silti vähän harmittaa.

Tänään kävi korjaaja ja totesi, että jääkaapin korjaaminen maksaisi noin 300e. Se on suurinpiirtein puolet uuden jääkaapin hinnasta. Täällä sähkötavarat maksavat todella paljon. Iltapäivällä saimme vihdoin varajääkaapin rikkoontuneen tilalle.

Pikkuhiljaa olemme päässeet tutustumaan tuleviin työtehtäviimme. Tämän viikon tehtävistä iso osa on ollut vielä tutustumista erilaisiin käytännön asioiden hoitamiseen. Molemmat olemme olleet terveenä ja pienistä vastoinkäymisistä huolimatta elämä täällä Ukarumpassa alkaa tuntua kotoisalta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mikko näyttää aika eksoottiselta uimalasit päässä.Star Trek-tyyppiä.
Miten ratkaisitte lopulta sen jääkaappiongelman? Vai lähtikö Mikko metsälle?
Voimia ja Siunausta jokaiseen päiväänne ja työhönne.
Lea K