perjantai 16. elokuuta 2013

Ötökötä ja viidakkovaellus

Torstai 15.8

Kävimme ensimmäistä kertää uimassa meressä. Vesi oli todella suolaista ja se maistuu pahalle, jos yhtään vettä menee suuhun ja siksi uiminen oli hiukan inhottavaa. Pienehkö ongelma oli myös, että täällä uimiseen liittyvien vaatteiden säännöt ovat tarkat. Käytännössä se tarkoittaa, että uima-asun päälle pitää pukea hame tai jotain muuta vaatetta. Vaatteet päällä uiminen ei ole kivaa. Pitää miettiä, jos löydän vaikka kirpparilta sopivaa vaatetta, jonka voisi leikata niin että se olisi hiukan mukavampi uidessa.

Perjantai 16.8

Ensimmäinen viidakko"vaellus" oli tänään. Matka oli aika lyhyt vain 2km, mutta maasto oli vaikeakulkuista. Aikaisemmin en ollut kovin huolissani viidakkovaelluksista, mutta tämän päiväisen kokemuksen jälkeen tiedän että loukkaantumisen riski on paljon suurempi kuin Suomessa metsässä kulkiessa. Savinen maa on todella liukas ja alamäkeen kulkiessa jalat meinaa vähän väliä lähteä alta.
Ylämäet ja alamäet ovat täällä paljon jyrkempiä kuin edes Suomessa tunturireitit. Kävellessä täytyy olla vaan hurjan varovainen, ettei kaadu.

Syyslehti.. ei kun ötökkä

Heinäsirkat on isoja ja kovaäänisiä

Tämä sammakkolaji on käsittääkseni lievästi myrkyllinen

Mikko näki illalla suihkuun mennessä aika mielenkiintoisen ötökän :) Se on lehti.. jolla on jalat :D

Ensimmäinen viidakkovaellus

Meidän huone

erämökkitunnelmaa

Moskiittoverkon alla

Yhden ulkomaalaisen perheen lapsi päiväunilla bilum-laukussa. Perinteinen papualainen tyyli nukuttaa lapsi.

Ei kommentteja: