tiistai 24. syyskuuta 2013

Likainen, hikinen, homeinen..

Siinäpä muutama tähän tilanteeseen sopiva adjektiivi. Sähköt ovat viimeisen parin viikon aikana olleet poikki monta kertaa viikossa. En ole saanut viikkoon pestyä pyykkiä ja likavaatteet alkavat pian homehtua. En ole ihan varma mitä asian kanssa pitäisi tehdä.

Yritin pestä käsin osan vaatteista, mutta se ei ole ihan helppoa. Täällä pyykki pestää semmosella palasaippualla ja sen käyttö vaatii ehkä vielä hieman harjoitusta. En koskaan ennen ole joutunut pesemään pyykkiä käsin, ainakaan sellaista joka on _todella_likaista_.

Veden säännöstelyn vuoksi kaikki ovat vähentäneet suihkussa käyntikertoja. Olo on inhottava, kun iholla on kerros hikeä,  aurinkorasvaa ja hyttysmyrkkyä. Eilen pesin ihon karhealla sienellä, kun tuntui ettei ällöttävä hikikerrostuma lähde pois enää pelkästään saippualla.

Meidän huoneessa vierailee öisin todella iso rotta. Naapuri laittoin rotanloukun ja heräsin yöllä siihen, kun loukku napsahti kiinni ja rotta kiljui kimeällä äänellä. Olin varma, että nyt tuli saalista. Olin kuitenkin väärässä. Loukku oli aivan tyhjä, vain syötti oli poissa. Tämän erän voitti rotta, mutta seuraavalla kerralla valmistaudumme paremmin.

Tästä puusta saisi melko monta halkoa..

Vuoren rinnettä ylös kulkeminen on raskasta, mutta huipulla on kyllä hyvät maisemat

Ei kommentteja: